Udstilling

I helt fantastiske rammer hænger mine fotografier i Rikke Faurholts Udviklingsstudio i Brænderigården i Horsens. Jeg er taknemmelig for at kunne bidrage til en stemning af nærvær, ro og fordybelse i et udviklingsrum. Jeg håber på mange fremtidige muligheder for lignende udstillinger :-)

Mennesket, naturen og stilheden - kunstudstilling

Sammen med keramiker Agnethe Schmidt Bigum, som uddanner sig på Det Kongelige Danske Kunstakademi, arbejder jeg på en kunstudstilling. Vi ønsker at skabe refleksioner over forholdet mellem mennesket og naturen - stilheden er her et centralt tema. Vi håber at være klar med en udstilling forår 2018. Jeg elsker det kreative flow og det at skabe i fællesskab - lad der bliver mere af det :-)

Yoga bog

Jeg har haft den store glæde at levere fotografier til en ny yogabog "YIN YOGA - Stræk dig til velvære" Vol. 2, af Yvonne Hansen. Bogen udkommer efterår 2017 (http://yvonnehansen.com/bog). Jeg drømmer om flere yoga projekter - det er lige i hjertet af mine fotografier :-)

HeartLiving & EFTERKLANG

Med afsæt i forskningsbaseret viden fra to forskellige verdener – sundhedsvæsenet og design – har HeartLiving & EFTERKLANG indgået et samarbejde om at skabe ”stille-rum” i sundhedsvæsenet. Vores vision er at sætte tonen an for betydningen af rummets æstetiske kvaliteter for menneskets helingsprocesser samt oplevelsen af tryghed og velvære under et hospitalsophold. Vores mål er at skabe rum for stilhed, nærvær og ro, som en betydningsfuld del af omsorg og behandling i et indlæggelsesforløb. Elsker når verdener mødes, mere af det :-)

Boligblog

På boligbloggen Bettinna Holst kan du se et af mine fotografier indrammet og hængt op i en stue. Jeg kan lave størrelse og indramning på et billede, præcis som du ønsker det. Bare skriv til mig. Jeg ønsker at skabe smukke billeder til boligen, som skaber en stemning af ro og nærvær. Det er essensen i Heart-Living :-)

Bogprojekt - Stille Steder

Tanker om en ny bog får liv i samarbejde med en journalist og "storyteller". Vi er optaget af naturens og stilhedens betydning for mennesket i en moderne og ofte travl hverdag. Bogen tænkes opbygget af personlige fortællinger om livet med og i naturen. Hvordan bruger vi naturen? Hvilken betydning har den for os som individer, for fællesskabet eller for det fag vi udøver? Om vi lever i storbyen, på landet eller ved vandet? Mennesket drages... hvad finder vi? Jeg fandt HeartLiving, og jeg ønsker at dele :-)

;